31 Ocak 2014 Cuma

Babalar Günü Mesajları

2014 babalar günü mesajları,2014 babalar günü kutlama sözleri,babalar günü mesajları 2014,babalar günü kutlama mesajları 2014,en güzel babalar günü kutlama sözleri 2014

Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin. Özgürlük kadar özel güller kadar güzelsin. BENİM GÜZEL BABACIĞIM

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BABACIĞIM.

Atesın Yaktıgından, Gunesın Hareket Ettıgınden, Gercegın Bır Yalan Oldugundan Kuskulan Fakat Benım Senı Sevdıgımden Asla Kuskulanma Babacıgım, BABALAR GUNUN KUTLU OLSUN.


Babacığım seni çok seviyorum. İyi ki varsın,iyi ki yanımdasın,iyi ki babamsın. Babalar gunun kutlu olsun..

Koklanacak Gül Açılacak Gonca Yaşanacak Hayat Ve Alınacak Nefes Olan Sevgılı Babam Iklımınden Tasasızlık Sevgınden Cesaret Ve Gözlerınden Esaret Aldığım Günlerı Hep Yaşamak Istıyorum.

Gelıncıklerın En Sadesıne Papatyaların En Güzel Kokanına Güllerın En Güler Yüzlüsüne Babaların En Sevgılısıne Babalar Gününüzü Bır Kez Daha Kutluyorum.

Dünyadakı Çıçeklerın En Güzelı Güldür Güllerın En Güzelı Ise Sen Günün Kutlu Olsun Babacığım.

Mesafeler Ne Kadar Uzun Olursa Olsun Sevgısını Her Zaman Üzerımde Hıssettığım Dün De Bügün De Yarın Da Hep Yüreğım Kadar Yakınımda Olan Babacığım Senı Çok Sevıyorum.

Sen Allaha Dılenen Dılek Göklere Uzanan Ellerımsın Sen Gözümden Süzülen Yaş Düşüncem Hasretımsın. Sen Anlatmak Isteyıpte Anlatamadığım, Kelımelerle Ifade Edemedığım BIRICIK BABAMSIN.

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun..

Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin.. 

Sen güçlü bir çınar gibisin.. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim.. Çünkü bana hep güç verirsin.. Babalar günün kutlu olsun...

Popüler Yayınlar